Sommaren 2018 närmar sig!

Vill du jobba tillsammans med ett härligt gäng kollegor och bidra till ett levande Oxelösund? Då ska du söka jobb hos oss! Vi letar efter ett antal engagerade och serviceinriktade medarbetare till sommarsäsongen 2018!

Säsongsanställning fastighetsarbetare 2 maj – 28 september
Som fastighetsarbetare arbetar du för våra hyresgäster och kommuninvånare och är med och bidrar till ett rent och snyggt Oxelösund. Du jobbar med yttre- och inre skötsel av allmännyttans och kommunens fastigheter samt med underhåll och skötsel av kommunens grönytor och lekplatser.Arbetet innebär bland annat ogräsrensning, gräsklippning, trimning, skräpplockning och daglig tillsyn och skötsel av våra fastigheter.
Du som söker har B-körkort och förstår och behärskar svenska. Meriterande är om du har utbildning inom park/trädgårdsskötsel och erfarenhet av att köra och hantera maskiner som används inom parkarbete. Som person är du ordningsam och det är en fördel om du kan vara flexibel vid arbetstoppar. Minimiålder 18 år.

Feriearbetare, ungdom, vecka 25-32. 4 veckor/period
Tillsammans med vår ordinarie personal arbetar du med att hålla rent och snyggt kring våra fastighetsområden och övriga grönytor i Oxelösund. I arbetsuppgifterna ingår även inre skötsel av allmännyttans och kommunens fastigheter. Minimiålder 16 år.

Gästhamnsvärd, sommarsäsong
Du behöver kunna hålla många bollar i luften. Att hjälpa båtgästen vid bryggan, ta in hamnavgiften, hjälpa till med tankning och sköta serviceanläggningen är några av de uppgifter som du kommer att utföra. Det är viktigt att du har du lätt för att kommunicera med andra och har ett utpräglat sinne för service. Uppdraget omfattar såväl dagtid som kvällar och helger. Minimiålder 18 år.

Skärgårdsrensare, 4 dagar
Som skärgårdsrensare arbetar du under fyra dagar med att rensa stränder i skärgården. Minimiålder 16 år.

Semestervikarie, återvinningscentralen, semesterperioden.
Är du intresserad av återbruk och återvinning? Vi söker en ansvarsfull semestervikarie till vår återvinningscentral. Uppdraget omfattar dagtid såväl som kvällar och helger. Som person ska du vara social och serviceinriktade då arbetet innebär mycket kundkontakt. Minimiålder 18 år.

Hur ansöker jag?
Är du intresserad av att jobba hos oss skickar du din ansökan så snart du har möjlighet, dock senast den 28 februari. Du kan fylla i den ansökan här på hemsidan, alternativt skriva ut ansökningsblankett i menyn till höger och skicka in till oss.  

Eftersom vi annonserar i god tid innan sommaren kan det dröja innan du får vårt svar, vi beräknar att du senast i april ska ha fått besked om du fått ett sommarjobb hos oss.

För mer information om tjänsterna kontakta: Melanie Borgemo, driftchef gata/park 0155- 382 23 eller Mikael Österberg, driftchef fastighetsskötsel 0155-382 55.

Kontakt för sidan: Kundcenter 

Kontakta oss

Kustbostäder

613 81 Oxelösund

Besöksadress:
Sjögatan 28

Öppettider
Måndag: 8.00-17.00
Tisdag-fredag: 8.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

Kundcenter
Telefon: 0155-388 50
Växel: 0155-388 00
kundcenter@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Annelie Löfstedt
Personalchef
Telefon: 0155-388 22