Oxelösunds logga

Publiceringsdatum: 27 augusti 2020

Vem vill du se som vinnare till Hållbarhetspriset 2020?

Från och med förra året, delar Oxelö Energi och Bixia ut ett Hållbarhetspris på 5 000 kr. Priset instiftades för att belöna en person eller en verksamhet som ses som en god förebild och inspiratör i omställningen till ett hållbart samhälle.

Pristagarna 2019 blev Berit och Kenneth Karlsson som genom att göra aktiva miljömedvetna val i vardagen bidragit till en hållbarare värld och verkligen var värdiga vinnare. Miljötänk är något som funnits med väldigt länge hos familjen Karlsson. Bland annat finns en varmkompost för minskat matsvinn i trädgården, tygkassar används istället för plastkassar, cykel prioriteras framför bil så långt som möjligt och när köket renoverades blev det genomgående energisnåla vitvaror. Förra året installerades även solceller på villan, ur ett rent miljömässigt perspektiv då det vägde tyngre än det ekonomiska.

Nu har du chansen att nominera den som du vill se som vinnare av Hållbarhetspriset 2020.

Skicka in namn på den du vill nominera med din motivering senast 30 oktober till oxeloenergi@oxelosund.se.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer