Oxelösunds logga

Stadsnät för privatperson

Anslutningsavgift 14 000 kr

Priset gäller för dig som gräver själv på din tomt eller i de fall där det redan finns förberett med rör eller fiber på tomten som kan användas till stadsnätet.

Att gräva själv innebär att du gräver ett smalt dike, 30 cm djupt, från anvisad plats vid tomtgränsen till husfasaden där fibern ska gå in. När grävningen är klar lägger du ner den slang du fått av oss och fyller igen diket. Vi blåser sedan in fibern genom slangen och in i huset. På insidan sätter vi upp en fiberkonverter med nätverksuttag där du kopplar in din tv och dator. Eluttag krävs i närheten.

Välj att anlita Oxelö Energi för grävning på din tomt för 2 500kr*

*Väljer du att anlita Oxelö Enerig för grävning på din tomt ingår en grov återställning av marken, ej platt- eller murläggning och inte asfaltering. Oxelö Energi ansvarar inte för att återställa marken till ursprungsskick. Maxlängd på grävning är 20 meter, tillkommande grävning enligt offert. Se fullständiga villkor nedan.

Priser gäller till 2020-12-31. Från och med 1 januari 2021 är anslutningsavgiften 17 500 kr och grävtillägg 3 500 kr.

Efter anslutning beställer du själv och betalar för de tjänster du väljer hos valfri tjänsteleverantör.

Vill du veta mer om stadsnätet, kontakta kundcenter på telefon 0155-388 40 eller via mejl oxeloenergi@oxelosund.se

Sidan uppdaterad: 20 oktober 2020

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer