Vinnare av Årets Hållbarhetspris 2021 blev BRF Furan som representerades av Marlene Bergman och Boris Klintsjö. Här tillsammans med prisutdelare Jonny Jakobsson, Oxelö Energi

Text

Publiceringsdatum:

Vinnare av Årets Hållbarhetspris 2021

Pandemin ställde till det för oss att dela ut våra priser under 2021. Men torsdag 12 maj var det äntligen dags att dela ut och hylla våra pristagare.

Årets Hållbarhetspris gick till Bostadsrättsföreningen Furan som under prisutdelningen representerades av Marlene Bergman och Boris Klintsjö med motiveringen:

För att Bostadsrättsföreningen Furan på ett målmedvetet, konsekvent och uthålligt sätt har arbetat gemensamt med att minska sin miljöpåverkan och genomdrivit förbättringar med hållbarhet i fokus. Detta genom en rad insatser och installationer av ny teknik genom åren, för att stärka boendekvalitén och samtidigt sänka energiförbrukningen till ett minimum. Det enträgna arbetet inspirerar i rätt riktning och visar att alla har potential att vara med i skapandet av ett hållbart samhälle. Detta gör Bostadsrättföreningen Furan till en god förebild och ett gott föredöme för andra aktörer i Oxelösund

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer