Vatten- ingen förnybar källa!

Vatten är en våra viktigaste naturresurser och går runt i ett evigt kretslopp. Vattnet vi dricker i dag är samma vatten som de första människorna drack och som dina barn och barnbarn kommer att dricka i framtiden.

Vatten är en förutsättning för allt liv på jorden, därför är det viktigt att vi är rädda om det.

Det finns mycket som du som konsument kan göra för att hjälpa till att värna om vattnet och miljön. Små enkla saker som att endast använda toalettstolen till sånt som passerat kroppen, snåla med rengöringsmedel när du städar och handla miljövänliga produkter så långt som möjligt. Små enkla saker som i slutändan ger resultat i en bättre miljö.

3 små enkla miljötips för ett renare hav

1. Släng inte skräp i toalettstolen Det är bara kiss, bajs och toalettpapper som hör hemma där. Ställ in en papperskorg i badrummet så kan skräpet tas om han på rätt sätt.

2. Städa miljövänligt Använd inte onödigt starka rengöringsmedel när du städar. I dag finns ett stort urval av trasor i mikrofiber att köpa, vilket gör att du inte behöver använda rengöringsmedel alls, bara lite tvättmedel när du tvättar trasorna.

 3. Lämna miljöfarliga kemikalier på rätt plats Spola aldrig ner lösningsmedel, färg, mediciner eller andra kemikalier i toalettstolen. Dessa ämnen skadar miljön. Överblivna mediciner lämnas till apoteket och övrigt farligt avfall till återvinningscentralen

Kontakt för sidan: Kundcenter 

Tillfälligt ändrade öppettider Kundcenter

Vi har tillfälligt ändrade öppettider från 1 juni till 31 augusti

Oxelö Energi
Besöksadress
Sjögatan 28
613 81 Oxelösund

Öppettider
Telefontid
Måndag - fredag 9.00-12.00

Besökstid
Besök bokas via mejl eller telefon

Vid akuta ärenden kontakta
Securitas 010 - 470 59 49

Telefon: 0155-388 40
Växel: 0155-388 00
oxeloenergi@remove-this.oxelosund.remove-this.se