Driftinformation

Här hittar du information om pågående driftstörningar på elnät ,fjärrvärme, vatten, stadsnät samt information om större planerade arbeten som kan påverka dig som bor i Oxelösund.

Tryck här för att göra en felanmälan

Vill du ha sms om planerade avbrott?

Upplever du problem med bredbandstjänster levererade via Stadsnätet men inte hittar någon information på denna sida, vänligen se Driftinformation hos Open Universe Länk till annan webbplats.


Förnyelse dricksvattenledning

Från vecka 38 kommer vi med hjälp av Pollex att förnya en dricksvattenledning för att säkerställa vattenförsörjningen in till Oxelösund. Arbetet pågår från Isakslundsvägen till Nyponvägen (nya busshållsplatsen). Under arbetet kommer framkomligheten vara begränsad vid gång och cykelbanan. Detta arbete beräknas pågå i ca 8 veckor. Vi beklagar eventuella olägenheter detta medför.

Fjärrvärme - serviceavtal

Från vecka 38 kommer vi att påbörja service för dig som har tecknat serviceavtal (ojämnt år). Du får ett brev med information om vilken dag som bokats till dig samt information angående eventuell ombokning. I samband med årets servicebesök kommer vi även att installera ny teknik för mätvärdesinsamling, vilket gör att tidsåtgången i år är beräknad till 60 minuter.

Planerat arbete Stadsnät

2023-10-04 kl 00.00 - 05.00 Östra delarna Oxelösund
Ett planerat arbete utförs vid ovan tidpunkter som kan komma att påverka de tjänster som levereras via Stadsnätet . Vi beklagar alla eventuella olägenheter detta medför. Efter det planerade arbetet är utfört kan du behöva starta om kundplacerad utrustning såsom tjänstefördelare, router, tv-box m.m
Upplever du fortfarande problem efter omstart av din utrustning, vänligen kontakta din tjänsteleverantör.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer