Ledningskollen- var kan jag gräva på min tomt?

Har du planerat att gräva eller göra andra markarbeten på din tomt? Tänk då på att i god tid innan kontrollera var på din tomt ledningar för till exempel vatten, elnät, stadsnät och fjärrvärme finns.

Med hjälp av Ledningskollen anmäler du planerat markarbete på din tomt, får information om var ledningarna finns och riskerar inte att skada några ledningar i onödan.

För att vi ska kunna garantera en fortsatt hög leveranssäkerhet, är det viktigt att våra ledningar inte skadas i onödan. Därför behöver du ta kontakt med oss 10 arbetsdagar innan du vill påbörja dina markarbeten

Det gör du genom att beställa en ledningsanvisning hos Ledningskollen Länk till annan webbplats.. Att registrera sig hos ledningskollen är kostnadsfritt för dig som kund. Vi kan endast visa vart våra ledningar finns genom att du skapar ett ärende via ledningskollen.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer