Beställning stadsnät för företag

Med stadsnätet får ditt företag en snabb och trygg fiberanslutning, med kapacitet och prestanda som räcker idag och i övermorgon. Du väljer själv vilken leverantör du vill teckna avtal med och vilka tjänster du vill ha. Tjänsterna inkluderar internet, telefoni med växelfunktioner, server- och drifttjänster, kapacitet, svartfiber och olika typer av säkerhetslösningar med mera.

Vad kostar det?

Priset för en anslutning till stadsnätet beror på var i Oxelösund företaget ligger. Vi lämnar gärna en offert till dig. För anslutningen betalar du en engångsavgift när vi kopplar in ditt företag. Därefter betalar du en månadsavgift för de tjänster du beställer direkt till tjänsteleverantörerna.

Vill du ansluta dig till Stadsnätet?

Kontakta oss via intresseanmälan här på sidan, telefon 0155-388 40 eller mejl oxeloenergi@oxelosund.se för en offert.

Svartfiber

Vi är anslutna till Cesar2 och tillhandahåller svartfiber enligt fast prislista. Vi finns i nästan hela kommunen så vi kan snabbt ge dig ett svar och pris. Kontakta oss via stadsnat@oxelosund.se eller ställ er förfrågan via Cesar2

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer