Stadsnät för bostadsrätter, samfälligheter och hyresfastigheter

Med en stadsnätsanslutning i fastigheten får boende enkelt tillgång till ett öppet bredbandsnät med möjlighet att själv välja tv-, internet- och telefonileverantör med högsta kvalitet. Ofta till ett lägre pris än i nät där bara en leverantör finns.

Vi kan ansluta alla bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och samfälligheter i Oxelösund. Vi har anslutit många fastigheter och har ett färdigt koncept för hela processen och lokala samarbetspartners för byggandet av områdesnät och fastighetsnät.

Vi levererar ett stadsnät som redan nu är digitalt framtidsäkrat. Vi levererar fiber till varje lägenhet i fastigheten och de boende får efter det själva välja om, när och från vilken tjänsteleverantör de vill beställa tjänster. En anslutning till stadsnätet höjer även värdet på din fastighet och ger dig möjlighet att använda tjänster för styrning och övervakning av fastigheten.

Det är många viljor som ska fram i flerfamiljshus, därför är det ofta lättare att låta var och en bestämma vilken operatör, hastighet och kanalpaket denne själv vill ha. Med Stadsnätet är det enkelt.

Intresserad av att ansluta er fastighet till Stadsnätet?

Kontakta oss via intresseanmälan, telefon eller mejl så går vi igenom förutsättningarna och därefter lämnar vi en offert på anslutningen. Vi kan ansluta alla flerfamiljshus i Oxelösund.

 

Bor du i en bostadsrätt eller i en samfällighet? Är du kontaktperson i styrelsen?

Vill du veta mer? Kontakta oss på telefon 0155-388 40 eller via mejl oxeloenergi@oxelosund.se så återkommer vi och bokar tid för ett möte och går igenom förutsättningarna för en anslutning. Efter mötet lämnar vi ett avtalsförslag och en offert.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer